Dobrodosli u svet astrologije i ostalog sto unapredjuje kvalitet zivota...

DOBRODOŠLII U SVET ASTROLOGIJE I OSTALOG ŠTO UNAPREĐUJE KVALITET ŽIVOTA... JER JE ŽIVOT VREDNOST...

"SVE JE ENERGIJA (ELEKTROMAGNETIKA) - SAMO RAZLIČITO ORGANIZOVANA." Nikola Tesla
"POČINIO SAM JEDAN GREH...NISAM BIO SREĆAN." Horhe Luis Borhes

субота, 15. јануар 2011.

Najgori dan u 2011.godini - 17.januar

Januaru nije lako sa ljudima. Vlasnik je najstresnijeg i najgoreg dana u godini.Ako ste uspešno prebrodili prvi radni dan posle novogodišnje-božičnih praznovanja, kao stručno “overen” najstresniji dan u godini...predstoji susret sa najgorim, najtužnijim i najdepresivnijim danom u ovoj godini,a to je 17.januar.

Crnu titulu najgoreg dana u godini, službeno, nosi ponedeljak treće nedelje januara. "Tužni treći ponedjeljak" (eng. Blue monday) bilo koje godine, se datumski menja.Ali, je zasigurno vrhunac zimske depresije i ostalih združeno nepovoljnih životnih tokova,prema formuli koju je pre pet godina izračunao britanski psiholog Cliff Arnall.

Inače formula psihologa Cliff Arnall-a je nastala kao posledica poručivanja PR agencije, koja je tražila najpovoljnije vreme u godini za ponudu  turističkih aranžmana. Formula britanskog psiholaga sadrži vreme koje je prošlo od Božića, datume oko kojih obično stižu računi, vreme novčanih priliva, kvalitet prosečnog vremena, i na kraju došao do zaključka da naj taj datum, koji se mijenja svake godine, naše loše raspoloženje doseže vrhunac.

Kasnije neki stručnjaci su proširili formulu novim činjenicama:osećaj da ste već na početku prekršili neka novogodišnja obećanja, da ste se tek vratili sa zimovanja, i da do leta nema godišnjeg odmora.
(Javno.hr)

Нема коментара: