Dobrodosli u svet astrologije i ostalog sto unapredjuje kvalitet zivota...

DOBRODOŠLII U SVET ASTROLOGIJE I OSTALOG ŠTO UNAPREĐUJE KVALITET ŽIVOTA... JER JE ŽIVOT VREDNOST...

"SVE JE ENERGIJA (ELEKTROMAGNETIKA) - SAMO RAZLIČITO ORGANIZOVANA." Nikola Tesla
"POČINIO SAM JEDAN GREH...NISAM BIO SREĆAN." Horhe Luis Borhes

недеља, 16. јануар 2011.

Molitva je put do izlečenja tela i duše

Već vekovima molitva pomaže, nauka to sada potvrdjuje.
Ruski naučnici su dokazali da vernik udubljen u molitvu potpuno isključuje moždanu koru. Posledično to označava potpunu sigurnost i odsustvo stresa.


Neizvesna i teška vremena nas nagone na spontani pogled u nebo i povratak na put vere i molitve...ako je pre toga zapostavljen. Sasvim je na mestu da se prisetimo 2008. kada su ruski naučnici iz St. Petersburga, napokon materijalno dokazali da su čudesna izlečenja povezana sa duhovnošću, istinita. Otkrili su mnoge telesne i duševne promene, i merljivo ih potvrdili, koje čovek može doživjeti u trenutku molitve ili verskog obreda.

Valery Slezin, direktor Laboratorija za neuropsihofiziologiju na Institutu za istraživanje i razvoj psihoneurologije u St. Petersburgu, tvrdi- Molitva je snažan lek i ne samo da reguliše sve procese u ljudskom organizmu, nego i obnavlja uništenu strukturu svijesti–.

Vernik koji moli potiskuje-izbacuje stres

Profesor Slezin uspeo je izmeriti moć molitve i ustanovio da vernik koji moli potpuno isključuje moždanu koru. To je zabeleženo još jedino kod dece do tri mjeseca koja se osećaju sigurnima u blizini svoje majke. Kako ljudi rastu, osjećaj sigurnosti se sve više smanjuje, a povećava se moždana aktivnost. Aktivnost se smanjuje jedino tokom dubokog sna i molitve, a to dobro utiče na ljude.

Većina bolesti uzrokovana je negativnim situacijama i problemima koji tište naš um, psihu, dušu.... Ti se problemi tokom molitve povlače ili čak potpuno nestaju. Naučnici su dokazali da se nakon molitve i drugih vjerskih obreda normalizuje krvni pritiosak i druge vrednosti izmerene u krvi.

Dokazano je i da zvuk zvona ubija viruse, a i da sveta voda menja svoja svojstva izlečenja u zavisnosti od stepena verovanja vernika.

Viševekovni rat nauke i religije je okončan.Zahvaljujući ruskim naučnicima sada ima naučnih dokaza za delotvornost molitve...postojanje Boga.
(izvor: Javno.hr)
Priredila Valentina Nina Ignjatović

Нема коментара: