Dobrodosli u svet astrologije i ostalog sto unapredjuje kvalitet zivota...

DOBRODOŠLII U SVET ASTROLOGIJE I OSTALOG ŠTO UNAPREĐUJE KVALITET ŽIVOTA... JER JE ŽIVOT VREDNOST...

"SVE JE ENERGIJA (ELEKTROMAGNETIKA) - SAMO RAZLIČITO ORGANIZOVANA." Nikola Tesla
"POČINIO SAM JEDAN GREH...NISAM BIO SREĆAN." Horhe Luis Borhes

субота, 15. јануар 2011.

Aromaterapija

Esencijalna ulja-velika moć u malom pakovanju! U borbi sa zimskom depresijom i ostalim otežavajućim pratiocima zime, od ogromne pomoći mogu biti moćno-koncentrisani stanovnici malenih tamnih bočica- aromaterapijska eterečna ulja. 
Inače aromaterapija kao jedna od najsuptilnija veština lečenja je i vrsta umetnosti.

Aromaterapija, kao metoda lečenja lako isparljivim prirodnim esencijalnim ili etarskim uljima, primenjina je još u starom Egiptu, drevnom Vavilonu, Kini i Indiji. Hiljadama godina unazad oplemenjivala je, lečila i unapređivala dobrostanje i život, u drevnim vremenima, samo privilegovanih. Danas sve poznatija i dostupnija najširim masama pomaže u lečenju čoveka i ostalih živih bića na mnogim nivoima (telesnom, psihičkom, emocionalnom,mentalnom), lečenju-čišćenju atmosfere prostora...
Između ostalog,eterična ulja imaju povoljno dejstvo na različita stanja i raspoloženja. Proces dizanja raspoloženja eteričnim uljima se stručno naziva "aktivacija". Možete je izvesti i sami u svom domu. Nakon što u skladu sa sopstvenim potrebama odaberete mirise koji vam odgovaraju u skladu sa tipom problema, nakapajte ih na maramicu, u mirisnu lampu ili dodajte kupki,ulju za masažu... a potom ih opušteno udišite.

Нема коментара: