Dobrodosli u svet astrologije i ostalog sto unapredjuje kvalitet zivota...

DOBRODOŠLII U SVET ASTROLOGIJE I OSTALOG ŠTO UNAPREĐUJE KVALITET ŽIVOTA... JER JE ŽIVOT VREDNOST...

"SVE JE ENERGIJA (ELEKTROMAGNETIKA) - SAMO RAZLIČITO ORGANIZOVANA." Nikola Tesla
"POČINIO SAM JEDAN GREH...NISAM BIO SREĆAN." Horhe Luis Borhes

понедељак, 2. јануар 2012.

Izgubljeni prsten, posle 16 godina, se vratio na baštenskoj šargarepi

Krug je zatvoren za Šveđanku Lenu Pahlson, Božić Božiću, posle 16 godina vratio izgubljeni venčani prsten. Evo priče o povratku energije ljubavi na njeno pravo mesto…  Zakonitost da svaka energija teži da se vrati svom izvorištu, sada je lepo ilustrovana-potvrđena. Samo je pitanje vremena…

Belozlatni venčani prsten, optočen s nekoliko malenih dijamanata, je skinula dok je sa kćerima pekla božićne kolače na Božić 1995. godine. Na njenu veliku žalost, prsten je nestao sa kuhinjske radne površine. Dugo uzaludno traženi prsten pojavio se na baštenskoj šargarepi, koji dan pre  Božića 2011.
 
»Prsten je bio oko šargarepe, kao da je na prstu. Neverovatno!«, rekao je suprug Lene Pahlson za švedski list The Lokal.

Inače, porodica Paahlsson, koja živi na farmi blizu grada More, pretresla je celu kuću kako bi pronašla voljeni prsten. Nekoliko godina kasnije, prilikom renoviranja čitavog donjeg sprata kuće, daske poda su podizane radi potrage…tada uzaludne.

Koji dan pre Božića 2011. Lena je, pre snega, vadila preostale šargarepe u svom vrtu. Sa nevericom i srećom je gledala u vrh šargarepa oko koje je bio njen izgubljeni-prežaljeni venčani prsten… Čudesan događaj kao najlepši poklon za 2012.

Porodica Paahlsson, pretpostavlja da je prsten pre 16 godina, u gužvi oko pripreme hrane, neslavno završio u sudoperi sa korama krompira... Skupa sa korama krompira jedna od ovaca je poručkala i dijamantni venčani prsten. Posle ovce, dospeo je u stajsko đubrivo, a potom i u baštu…do narednog susreta za 16 godina.

U osnovi ove, za mnoge, neverovatne priče, leži snažna povezanost između osobe i voljenog prstena sa dijamantima. Očigledno je Lena jako volela taj prsten i u njemu,posebno dijamantima, je ostalo mnogo ljubavi koja je želelea da se vrati na svoje pripadajuće mesto. Svojom ljubavlju je spontano pragramirala prsten i dijamantiće kojima je bio optočen. I to je ljubav između čoveka i dijamanata (kristala u širem smislu posmatrano). Oni su našli način da se vrate tamo gde žele…odnosno spoje sa Lenom.

Sada su pripadajuće energije spojene.Presrećna Lena planira proširenje prstena, i da se više nikada ne odvoji od njega.

Vama, dragi posetioci, želim povratak nečeg bitnog, dragocenog i voljenog tokom 2012. …nečeg što nikada nije ni trebalo da ode od Vas, nečeg izgubljenog, otetog, izmanipulisanog…nečeg što po svojoj suštini i energiji pripada samo Vama…

Valentina Nina Ignjatović


Нема коментара: